Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Μία παράξενη ιστορία πολυκατοικίας στο δικαστήριο

Στις δικαστικές αίθουσες κατέληξαν δύο γυναίκες από τις Σέρρες που μένουν στην ίδια πολυκατοικία ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η μία από αυτές, στην οποία υποστήριζε πως το μεταμεσονύχτιο μαγείρεμα της γειτόνισσάς της επιδεινώνει το αναπνευστικό της πρόβλημα!

Η πρωτάκουστη υπόθεση εκτυλίχθηκε ως εξής. Η κάτοικος του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας κατηγορούσε τη γυναίκα που μένει στον 5ο όροφο επειδή, όπως η ίδια ισχυριζόταν, μαγειρεύει από τις 3.00 έως τις 5.00 τα ξημερώματα χωρίς να ανοίγει τον απορροφητήρα για να γλιτώνει χρήματα από το ρεύμα.

Σύμφωνα με τη μηνύτρια, οι οσμές από τα «μεταμεσονύχτια» φαγητά τής προκαλούν αναπνευστικό πρόβλημα που οξύνει το αλλεργικό άσθμα από το οποίο πάσχει. Μάλιστα, προκειμένου να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της, η μηνύτρια παρουσίασε στο δικαστήριο σχετική ιατρική γνωμάτευση. Παρά το γεγονός πως η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως ουδέποτε έχει μαγειρέψει αργά το βράδυ, το δικαστήριο της επέβαλε πρόστιμο ύψους 320 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που μαγειρέψει ξανά τα ξημερώματα θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 300 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου