Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Γλώσσα αξίας 14 εκατ. δολαρίων!

Ο κορυφαίος δοκιμαστής της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων καφέ Costa Coffee ασφάλισε τη γλώσσα του για 14 εκατ. δολάρια και πέρασε έτσι στην ιστορία των ασφαλειών ως ο άνθρωπος με την ακριβότερη γλώσσα.

Ο 34χρονος Τζενάρο Πελίτσα δοκιμάζει προσωπικά κάθε κόκκο καφέ που καταφθάνει στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στο Λονδίνο, και δεν θέλει επ’ ουδενί να απολέσει την πολύτιμη ικανότητά του. Ο δοκιμαστής της Costa Coffee δοκιμάζει και αξιολογεί πάνω από 5.000 τύπους καφέ κάθε χρόνο, γι’ αυτό και τα αφεντικά του έκριναν ότι αξίζει και το τελευταίο σεντ της επένδυσής τους.

Την αξία της ακριβότερης γλώσσας στον κόσμο αναγνώρισε και η γνωστή ασφαλιστική εταιρεία Lloyds του Λονδίνου, η οποία και ανέλαβε το μεγάλο ρίσκο. Αλλωστε, όπως αναγνώρισε εκπρόσωπός της, η γλώσσα του κ. Πελίτσα είναι τόσο σημαντική όσο και οι φωνητικές χορδές ενός τραγουδιστή ή τα όμορφα πόδια ενός μοντέλου, γι’ αυτό και αξίζει μια τέτοια δαπανηρή ασφάλιση. Οταν είσαι υπεύθυνος για την αναλλοίωτη γεύση σε 108 εκατομμύρια φλιτζάνια καφέ, όσα πουλάει ετησίως η Costa Coffee ανά τον κόσμο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διασφαλίσεις αυτή σου την ικανότητα.

[Καθημερινή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου