Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Θαύμα από δάγκωμα αράχνης;

Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι επί 21 χρόνια ήταν ένας 48χρονος από την Καλιφόρνια, μέχρι τη στιγμή που το δάγκωμα μιας αράχνης τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Πέντε μέρες αργότερα, ο 48χρονος Ντέιβιντ είναι σε θέση να περπατάει ξανά και οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν επί δύο δεκαετίες μιλάνε για «θαύμα».

Μια νοσοκόμα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε για να τον φροντίσουν από το δάγκωμα της αράχνης, η οποία ήταν του είδους Brown Recluse, παρατήρησε ένα σπασμό στο πόδι του Ντέιβιντ.

Ο ίδιος το ένιωσε και φώναξε από ενθουσιασμό, αφού ήταν κάτι που είχε να αισθανθεί από όταν ήταν 27 χρονών, όταν παραλίγο να πεθάνει σε ατύχημα με τη μηχανή του και το οποίο τελικά τον καθήλωσε στο καροτσάκι.

Οι γιατροί του είπαν ότι «τα νεύρα σου ήταν πάντα ζωντανά, απλά κοιμόντουσαν», αλλά δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν επιστημονικά πώς ήταν δυνατόν το δάγκωμα της αράχνης να οδήγησε στο «ξύπνημα» τους.

Τώρα ο Ντέιβιντ βλέπει τη ζωή με μεγάλη αισιοδοξία και ανυπομονεί, όπως λέει, να έρθει η μέρα που θα συνοδεύσει περπατώντας τις δύο 14χρονες κόρες του στην εκκλησία.


[Zougla.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου