Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Ο κλέφτης που είχε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του

Εύκολα έφτασαν οι αστυνομικοί του Ντούλουθ στη Μινεσότα στα ίχνη ενός κλέφτη εξαιτίας της μεγάλης ιδέας που είχε για τον εαυτό του.

Ο 23χρονος Τόμας Ρομπλέντο έκλεψε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια άρχισε να τηλεφωνεί επανειλημμένα στην Άμεσο Δράση και να καυχιέται ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να τον πιάσουν.

Ο Ρομπλέντο, αφού έκλεψε το αυτοκίνητο το βράδυ της Παρασκευής, πήγε σε ένα βενζινάδικο, έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να την πληρώσει.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την αστυνομία και περιπολικά εντόπισαν τον νεαρό να κινείται σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο. Άρχισαν να τον καταδιώκουν και αυτός για να γλιτώσει εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και χάθηκε στο σκοτάδι.

Στη συνέχεια όμως άρχισε να καλεί από το κινητό του την αστυνομία και να λέει ότι ήταν πολύ έξυπνος για να τον πιάσουν. Οι αστυνομικοί μπορούσαν να δουν τον αριθμό του τηλεφώνου του, αλλά οι κλήσεις ήταν πολύ μικρές σε διάρκεια και δεν ήταν δυνατό να τον εντοπίσουν.

Η τελευταία κλήση που έκανε ο νεαρός ήταν και αυτή που τον πρόδωσε.

Στις 04:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 23χρονος Ρομπλέντο τηλεφώνησε στην Αστυνομία, γιατί κάποιος «περίεργος τύπος» γυρνούσε έξω από το σπίτι του. Με το που είδαν στην Άμεσο Δράση τον αριθμό του κινητού κατάλαβαν ότι στην άλλη άκρη της γραμμής βρισκόταν ο Ρομπλέντο. Αλλά αυτή τη φορά δεν είχε πάρει για να καυχηθεί. Αντίθετα, φοβισμένος από τον άγνωστο, έδωσε πλήρη στοιχεία στην Αστυνομία για το που βρισκόταν, χωρίς να σκεφτεί ότι τον αναζητούσαν.

Οι αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σπίτι του, όπου και τον συνέλαβαν.

[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου