Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

The IT crowd (Tv Series)


To Τhe IT crowd ειναι μια βρετανική κωμική σειρά που προβάλλεται απο το Channel 4 UK. Το θέμα της ειναι η ζωή μια ομάδας τριών ατόμων, οι οποίοι δουλεύουν στο IT (Information Technology) τμήμα μιας εταιρίας.

Στην Αγγλική εταιρία Ρέινολντ, τα πολυώροφα κτίρια είναι γεμάτα από ευτυχισμένους ανθρώπους με τη μία επιτυχία μετά την άλλη. Εκτός των υπαλλήλων που εργάζονται στο υπόγειο - στο τμήμα IT (Τεχνική Υποστήριξη). Ενώ οι συνάδελφοί τους εργάζονται σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, η Τζεν, ο Ρόι και ο Μος πρέπει να εργάζονται κάτω από το έδαφος στο σκοτεινό και απαίσιο υπόγειο, παλεύοντας να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στη φυσιολογική κοινωνία.

Η Τζεν (Katherine Parkinson) είναι ένα άτομο καριέρας που ψάχνει να ανέβει "τη σκάλα" της εταιρίας. Δυστυχώς, λόγω του ότι είπε ψέματα στο βιογραφικό της σημείωμα, ξαφνικά βρίσκεται στη θέση της διευθύντριας του τμήματος ΙΤ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρει τίποτα από τεχνολογία! Ο Ρόι (Chris O'Dowd) και ο Μος (Richard Ayoade) "κανονίζουν" το τμήμα ΙΤ και μοιράζονται την αγάπη τους για την τεχνολογία και το γεγονός ότι αν μπορούσαν να μην δούλευαν καθόλου. Αυτό που δεν τους αρέσει είναι η ιδέα του να έχουν κάποια που τους διευθύνει που δεν ξέρει τίποτα από υπολογιστές.

Βλέποντας ότι ο Ρόι και ο Μος μπορεί να ξέρουν πολλά από υπολογιστές, αλλά απολύτως τίποτα γύρω από τη συνεργασία με άλλους ανθρώπους, η Τζεν αναλαμβάνει το ρόλο της "Διευθύντριας Σχέσεων" ώστε να βοηθήσει τα παιδιά και τον εαυτό της στην πορεία.

Το "IT Crowd" είναι μια χιουμοριστική και σε μεγάλο βαθμό σουρεαλιστική ματιά του πως είναι στην πραγματικότητα να είσαι η κατώτερη τάξη κάθε εταιρίας - το τμήμα IT.

[πηγη: tv.com]

Η σειρά βρίσκεται στην 3η της σεζόν και βγάζει εξαιρετικό γέλιο.


Δείτε το παρακάτω απόσπασμα από το πρώτο επισόδειο της σειράς και θα καταλάβετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου