Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

'District 9' Trailer

Η νέα ταινία με τίτλο “District 9″, του Πίτερ Τζάκσον, σκηνοθέτη της τριλογίας του ” Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, γεγονός που προσελκύει πάρα πολύ τον κόσμο, ξεκίνησε την προβολή της στην Αμερική και έχει σπάσει τα ταμεία στις αμερικανικές αίθουσες αυτό το σαββατοκύριακο συγκεντρώνοντας 37 εκατομμύρια δολάρια.





[πηγη]

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς η ταινία καταλήγει απ΄’οτι φαίνεται να είναι η μεγαλύτερη πατάτα του 2009.
    Περίμενα πολλά από το έργο, το διαφημιστικό πραγματικά σου κέντριζε το ενδιαφέρον και ήλπιζα ότι θα δω φοβερή υπόθεση.

    Εκτός από την αρχή, που κάτι προσπαθεί να κάνει (αλλά το σενάριο έχει απίστευτα κενά που φτάνει στα όρια της γελοιότητας), η συνέχεια κυριολεκτικά καταντάει σούργελο. Ανάθεμα κι αν ήξεραν τι λένε και γύριζαν και οι ίδιοι οι συντελεστές, δεν υπάρχει συνοχή, συναίσθημα και ανάπτυξη χρακτήρων. Βασικά δεν υπάρχει υπόθεση, αρχή, μέση, τέλος. όλα είναι αφελή και είναι γεμάτο με κλισέ υπερ-ηρώων. Ο πρωταγωνιστής κάνει ό,τι θέλει και δεν παθαίνει τίποτα.

    Τέλος καταλήγει να είναι ένα γελοίο βιντεοπαιχνίδι, νομίζεις ότι παίζεις Playstation και όχι ότι βλέπεις ταινία. Μόνο εκρήξεις, εκρήξεις, εκρήξεις. Τα κλασικά χαζοαμερικάνικα έργα δράσης. Κρίμα γιατί μπορούσε να είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν η πλοκή ήταν διαφοετική.

    Θα σας αρέσει μόνο γιατί θυμίζει HALO, κατά τ’ άλλα παίζει να είναι και η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή